*

4.2.06

Jeg står lige i baggrunden på det videoklippet hvor der står "sammenstød ved Københavns Hovedbanegård." Vi stod i turistinformasjonen som er grønn i bakgrunne.

Det føles som om Danmark er ved at falde sammen. Skriver mer i morgen.

6 Comments:

Blogger Susanne Christensen said...

Linket til Mordor News er desværre busted.

February 05, 2006 8:56 am  
Blogger Åsne Hagen said...

Trekk fra det siste sifferet, så funker det.

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=333582

Får den gufne totalitære følelsen av de bildene her... huff.

February 05, 2006 3:06 pm  
Blogger Susanne Christensen said...

Ja, eg synes den her video var ækel at se. Og jeg er lidt skeptisk til linkpraksis her, eller for at sige det sådan: jeg havde aldrig i livet linket til EB. Videoen viser ingenting, allermindst Grüner. Jeg ser politi og politi, jeg ser kameraet krybe i nakken på politiet. Jeg ser lange dvælende fokuseringer på to unge mænd af anden etnisk baggrund der tilpas abeagtigt (eller rap-star-agtigt) fyrer den af på Hovedbanegården. I baggrunden ses en række sortklædte messende bleghudede unge mennesker: disse er De Autonome. En voldelig arrestation dokumenteres, ser det ud til (men hvad ved vi): en mand har blod i ansigtet, han er dækket op at svært mange politifolk i et hjørne af Hovedbanegården. Resten af billederne er bare politifolk der vader rundt med kameraet trygt i nakken. Det vi kan se er: oi, der var sandelig meget politi. I det andet videoklip ser vi en ung mand der lægges i benlås, EB sigter efter ikonografiske billeder af Undertrykkelse, et råbende ansigt der holdes nede. Klippene er tilsyneladende uredigerede, fuld skrue på virkelighedseffekten. Og de vækker (som Åsne siger det) en ækel følelse, men kan vi bruge den følelse til noget? Jeg synes man skal være kæmpeskeptisk til aviser som EB, avisen er først og fremmest en angstspredningsmaskine.

February 08, 2006 2:02 pm  
Blogger Åsne Hagen said...

This comment has been removed by a blog administrator.

February 08, 2006 4:29 pm  
Blogger Åsne Hagen said...

Enig i at dette tjener til å skape forvirring heller enn opplysning. Men vi har jo heldigvis den kritiske sansen i behold... Ellers var det nok aldri meningen at vi skulle synes politiet var det mest skremmende, men det er iallfall dèt jeg får frysninger av her.

February 08, 2006 4:33 pm  
Blogger Susanne Christensen said...

Well, f*ck mig, det er livet der er en angstspredningsmaskine -- Ja, skal slutte at høre Joy Division nu:)

February 09, 2006 8:10 am  

Post a Comment

<< Home