*

3.8.06

Jeg spisset akkurat en blyant i en blyantspisser, og skjønte at jeg ikke hadde gjort det på mange år. Jeg har kun brukt kniv, og har ikke eid en blyantspisser siden 2003, sikkert. Så absurd at det hverdagslige plutselig kan bli fullstendig fremmed.

5 Comments:

Blogger Susanne Christensen said...

Drop det, Sjklovskij:)

August 03, 2006 10:15 pm  
Blogger mrtn said...

Jeg kunne komme med en vits om det lystige blyantspisserarbeide, men jeg tror jeg dropper det.

August 03, 2006 10:16 pm  
Blogger Mikkel said...

Hurra for kniv. Kniv er et langt bedre blyantspidserværktøj end blyantspidser.

Med kniven fjerner man kun træfliser, og går let udenom blyantens grafitkerne. Dette gør at blyanten holder ca. 6.4 gange længere, altså penge sparet og en stor, STOR miljøfordel. Kniven kan nemt foldes sammen og opbevares under sengen. Læg mærke til at de fleste blyantspidsere fremstilles af de store blyantsproducenter som vil afsætte sine blyanter hurtigere. Jeg gætter f.eks. på at der står Staedler på netop din blyantspidser.

NED MED BLYANTSPIDSERTYRRANIET! OP MED DEN FOLKELIGE KNIVMODSTAND! JA TIL MASTEROPGAVE UDEN MILJØSVINERI! LÆNGE LEVE UDSÆTTERADFÆRD SOM MÅ SKE OVER VASKEN FOR AT UNDGÅ TRÆSPÅNER PÅ SKRIVEBORDET!

Godmorgen herfra.

August 04, 2006 10:07 am  
Blogger Susanne Christensen said...

Jo, men knive er lissom så multifunktionelle, MA-skrivende mennesker kunne få de forkerte idéer i et svagt øjeblik, kaste dem på sin vejleder og sådan - og mane til revolution. Call me coward, men jeg synes nu bedre om blyantsspidsere.

August 04, 2006 2:41 pm  
Blogger mrtn said...

The average human body contains enough: iron to make a 3 inch nail, sulfur to kill all fleas on an average dog, carbon to make 900 pencils, potassium to fire a toy cannon, fat to make 7 bars of soap, phosphorous to make 2,200 match heads, and water to fill a ten-gallon tank.

Hvordan var det nu med skriften og kroppen og sådan?

August 04, 2006 2:43 pm  

Post a comment

<< Home