*

9.8.06

Kontra-anti-semittisme

Og mens Gaarder henges ut som antisemitt, så har vi en annen type antisemittisme, hvor en av FrPs stortingsrepresentanter henges ut fordi han erklærer krig imot islamistene. De står for "rendyrket ondskap", skriver han, og snakker om hvordan disse lumske fremmedelementer skjuler seg, og bare later som om de er velintegrerte, mens de i virkeligheten planlegger massemord. Han sier at de må erklæres krig. Hellig krig. Er det så forferdelig?

Jeg er helt 100% enig med ham. Det er da klart at denne trusselen mot vår sikkerhet og trygghet må knuses med all vår makt. Jeg foreslår som første skritt på veien at vi får alle muslimske førstegenerasjonsinnvandrere til å gå med et slags tegn på tøyet sitt (en muslimsk halvmåne kanskje?), som viser at de er muslimer, selv om de snakker norsk og ser "velintegrerte" ut, slik at vi kan være forberedt på det angrepet vi alle vet kommer. Og så er det selvsagt på tide at vi stenger grensene for denne trusselen, og slutter å tilby dem "asyl" fra alle disse "krigene" de har i hjemlandene sine. Det er vel også bare et triks de har for å få komme inn til oss og sprenge bomber. Pakk.

Forresten, visste dere at araberne også er et semittisk folk? Dere gjorde det, altså. Ok.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

War is the new peace

August 09, 2006 1:07 pm  
Blogger mrtn said...

Arabs are the new jews.

August 09, 2006 1:11 pm  
Blogger HPL said...

Gaarder blir ikke bare kalt antisemitt. I dag ser jeg at lederen for Wiesenthalsenteret våger seg frampå med en sykdomsdiagnose: "Jostein Gaarder har blitt alvorlig syk, enten av ondskap eller kanskje på grunn av Alzheimer, eller begge deler".
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=126001
Jadda.

Håper bare at ingen nevner Jehova. ;-)

August 09, 2006 2:29 pm  
Anonymous Anonymous said...

A propos overskrifta: Eg såg i Dagbladet (papir) at Mel Gibson visstnok hadde kome med "antirasistiske" utsegner mot jødane då han blei teken for fyllekøyring. Godt gjort!

August 11, 2006 8:19 pm  
Blogger Gaute said...

Ja, jeg registrerte også det. Men få rapporterte at Gibson angivelig skal ha hatt 0,8 i promille da han ble tauet inn. Hvis du blir ravende antisemittisk etter fire-fem halvlitere, er ikke holdningene særlig dypt begravd.

August 12, 2006 1:53 pm  
Blogger Gaute said...

Æsj, nå så jeg på siktelsen, og NTB har misforstått. Gibson hadde 0,08% eller mer. Never check a good story.

August 13, 2006 1:33 pm  
Anonymous Anonymous said...

Hvilket vel bare bekrefter at du har rett, da 0,08 prosent (hundredeler) er det samme som 0,8 promille (tusendeler).

August 16, 2006 7:38 pm  

Post a Comment

<< Home