*

18.9.07

Litt seint å si fra

...men jeg skal altså være ordstyrer ikveld på Litteratur på Blå. Arne Lygre og Maria Tryti Vennerød samtaler om samtidsdramatikk. Blå klokken 19. Kom kom kom & ta med alle vennene dine!

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Rue de Bernières said...

øyh, hils kristian m - vi satt i diverse styre og stell sammen i mine blinderndager. det var mest styr, i og med den nylig innførte reformen. jeg tror vi brukte hele høstsemesteret på å åpne en bankkonto, slik at vi kunne overta økonomien til FAGutvalget på littvit, da alt skulle bli et eneste stort PROGRAMutvalg. vårsemesteret brukte vi til å arrangere en faglunsj på uglebo hvor vi tømte nevnte konto (spesialbrød fra åpent bakeri sprengte budsjettet, så vidt jeg husker). those were the days.

September 18, 2007 6:12 pm  
Blogger mrtn said...

Det skal jeg gjøre, Stina, men en annen gang. Kristian benyttet frikvelden sin igår til å ikke være til stede. "Andre viktige ting å drive på med", sa han. Fnys.

September 19, 2007 11:35 am  
Blogger Rue de Bernières said...

pass på, kanskje han fremdeles pleier omgang med blårussen.

September 19, 2007 3:51 pm  
Blogger mrtn said...

Joda. Han gjør det. Eller kulturredaksjonen i Minerva, som vi kaller det nå. Vi har noen veldig interessante (og hyggelige!) diskusjoner & uenigheter på møtene våre.

September 19, 2007 6:37 pm  

Post a Comment

<< Home