*

5.11.08

Apropos gårsdagens kronikk, her er hvorfor amerikansk retorikk ikke fungerer i Norge: Lars Sponheim framfører en av Obamas taler.

2 Comments:

Blogger Mikkel said...

Det slo meg akkurat at synspunktene til Barack Obama, ut av Irak og inn i Afghanistan, for fri abort om enn noe motvillig, nei til homoekteskap, for markedskapitalisme med en minimal statlig innblanding, dypt personlig troende kristen, en varm Israelvenn osv., disse synspunktene matcher punkt for punkt synspunktene til... Dagfinn Høybråthen! Norges Obama!

Yes we can!

November 05, 2008 2:02 pm  
Blogger mrtn said...

Høybråten hadde faktisk en utrolig pinlig og klossete Obama-referanse nylig, var det noen som sa. Og så prøvde han seg litt på noe Obamansk retorikk og det falt pladask.

Men i USA er Høybråthen til venstre for sentrum, det er han. Men Obama er til venstre for Høybråthen på en rekke ting: Økonomi, utenrikspolitikk, kvinnespørsmål, arbeidspolitikk, infrastruktur, globalisering, klima, m.m.

Men Israel er et av mine absolutt aller største problemer med Obama. Han har temperamentet som skal til for å bidra til å løse opp den floken der, men han er helt håpløst Israelvennlig. Det er vilt frustrerende. På den annen side er McCain verre i de spørsmålene.

November 05, 2008 2:31 pm  

Post a Comment

<< Home