*

6.5.09

(. . .) bruker rasismedetektor på Nina Karin Monsen

En grei stress test for når noe er rasisme eller ikke er å bytte ut ordet for den relevante gruppen med ordet for en annen gruppe som alle skjønner er en hetset minoritet. På folkemunne kalles dette for "negertesten". La oss prøve det på uttalelsene til Nina Karin Monsen, dere!
– Afrikanske kvinner ser på mannen som en stut, en ren melkemaskin til bruk i avl. De oppsøker en helseklinikk for de få utvalgte donorer. Det mener jeg er rasehygiene på privat basis med bioteknologers hjelp. Slike kvinner nedverdiger seg selv og sitt barn. De lar barna starte livet med et handikap, sier Monsen til Dagbladet.

Hun mener at det får kognitive og følelsesmessige konsekvenser at disse barna har afrikansk opphav, og tror at en del av disse barna vil bli sinte og gå til søksmål mot staten.

Monsen reagerer på at staten ser på det å være muslim som medfødt.

– At de muslimske da skal få barn som kompensasjon og i lovs form, det synes jeg er helt galt. Jeg mener det er en forskjellsbehandling av barna. Det er en framtidsdiskriminering av barn for å støtte noen voksne. Dette er barn som bevisst blir fratatt muligheten for å være hvite, sier Monsen.

Ingen familie

Hun mener jøder aldri kan bygge en familie, uansett hvor mye de prøver.

– Det er de hvite som bygger samfunnet og fører det videre. Jødene forbinder ikke en familie. De får ikke felles barn og lager ikke bånd, selv om de er glade i barna, sier hun.

Leder Fatima Jensen i Landsforeningen for etniske minoriteter sier at Monsen uttaler seg i en form og med et språk der det handler om å sette nedsettende og krenkende merkelapper på minoriteter og deres barn.

At hun gjør nettopp det, er Pinholt vant med også fra andre opponenter.

– Den store forskjellen, og det som opprører oss mest, er at hun får en pris for å gjøre det, sier Pinholt. (©NTB)

Labels: , , ,

1 Comments:

Blogger Konrad said...

Eller "jødetesten" som den også kalles.

May 24, 2009 4:30 pm  

Post a Comment

<< Home