*

19.10.05

"Divan-dialoger inviterer til møte mellom Tone Hødnebø og Olaug Nilssen, torsdag den 20.oktober klokken 1900. Arrangementet finner sted på Cafè Opera, Engen 18, i 2dre etasje. Velkommen til en dialog mellom to spennende og ulike litterære personligheter. Fri entrè"

(bloggen min holder på å bli full av reklame. Det er for å kompensere for at Clear Channel driter seg ut, og ikke får avtalen.)

7 Comments:

Blogger Susanne said...

Din blog er fuld af reklame, Martin, fordi du digger kultur, som mig, som alle, vi er kulturdiggere, vi er fas-ci-ne-re-de af kunst, vi lytter opmærksomt, vi klapper og klapper. Vi digger kult-ur, kult-ur er kuul, ku-ul kultur, hurra, jeg digger kult-ur, digger ku-ul kultur gør en kulturdiggerdigger hurra-a-a.

October 19, 2005 4:47 pm  
Blogger Det Polemiske Jeg said...

I følge den fascinerende boken A Mind of its Own som omhanndler penisens kulturhistorie så stammer begrepet fascinerende fra noen medaljonger sønner av romerske borgere hadde rundt halsen. På medaljongen var det avbildet en erigert penis. (det har noe med at fasce=stav osv.) Med det var det sagt at det ikke var tillatt for andre romere å forgripe seg på dem. Dermed var de fascinerende

October 20, 2005 10:25 am  
Blogger Susanne said...

Hm, fazcinerende faktakundzkaber. Tror jeg forsøgte at rime på Abo Rasuls tegneseriesituationist Simpel og irritere mig videre over mig selv og PUBLIKUMMET: klarer man virkelig at klappe og gå og snakke videre i baren efter Johan Jönssons støjperformance, klarer man virkelig at sidde stille på sin pind til Berg/Ratkje? Åja.

October 20, 2005 1:00 pm  
Blogger MGL said...

Susanne:

Livet går vel videre, selv etter god kunst. Jeg så (desverre?) hverken Jonsson eller Berg/Ratkje.

Desuden: jeg regner ethvert kunstverk som ikke fører til at folk snakker sammen bagefter, som mislykket. Men jeg er åpen for nye ideer. Hvad skal man ellers gøre?

Koff: Denne informasjonen var fantastisk, men dog bekymringsverdig. "Fas-ci-nerende!" sagt i et luftig tonefall Var en standardreplikk her i gården før i tiden.

October 20, 2005 3:40 pm  
Blogger Susanne said...

Hvad så med revolutionen?

October 20, 2005 3:54 pm  
Blogger MGL said...

Jeg tror ikke at revolutionen starter under en støjperformance, for å si det slik. Jeg har egentlig mer tiltro til at den starter i baren etter performancen, om i det hele tatt i nærheten.

(Der er det jo dessuten vodka tilstede, og vodka er som kendt kernen i enhver vellykket revolution.)

(hmm. mit sprog bliver dorsk når jeg kommenterer for hurtigt)

October 20, 2005 4:01 pm  
Blogger Susanne said...

Under eller efter, ikke så stor forskel i mit hoved --

October 20, 2005 11:11 pm  

Post a Comment

<< Home