*

1.10.05

opprop mot Clear Channel

Cathrine Holst har startet et opprop mot Clear Channel for akademikere og studenter ved UiB. Det er vel ikke noe i oppropet som tyder på at det er eksklusivt for UiBere, men det var sånn det ble pitchet i en epost som gikk rundt. Gå og signer, dere. Alle de tøffe gjør det.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Men det var jo et opprop mot dette for lenge siden. Hva skjedde med det?

Jo, det er her: http://www.opprop.no/opprop.php?id=forbergen

Skal man måtte skrive under en gang til?

mvh kjetil

October 01, 2005 6:04 pm  
Blogger MGL said...

Ja, det er jo et nytt, separat opprop, og hovedsaklig (antar jeg) myntet på akademikere, studenter, og andre intellektuelle. Dessuten så er det vel bare bra jo flere opprop som kommer.

Kjetil hvemda?

October 01, 2005 6:12 pm  
Anonymous Anonymous said...

Greit nok, det forrige førte jo strengt tatt ikke noe sted (nåja, det hjalp vel til med å skaffe utsettelse). Forresten kan jeg ikke forstå hvorfor et slikt opprop skulle være myntet på intellektuelle og akademikere spesielt, siden det angår alle som beveger seg i byen vår. Som Holst skriver, er privatiseringen av det offentlige rom et demokratisk problem (og mer enn det -- jeg er mest bekymret for hvordan Clear Channel kommer til å behandle Bergen når det tross alt er annonsørene som er CCs kunder), og det er litt trist om dette skulle anses som en akademikersyssel.

mslvh Kjetil Sletteland

October 01, 2005 6:29 pm  
Blogger MGL said...

Jeg er helt enig i at det er et demokratisk problem, som angår alle. Jeg vet ikke hva som var intensjonen bak oppropet, men det har nok noe å gjøre med at folk har lettere for å lytte til navngitte intellektuelle som man kanskje har hørt om, og respekterer, enn tilfeldige forbipasserende. Det gir en ekstra mmph til en sak hvis den har byens intellektuelle mot seg.

October 01, 2005 6:34 pm  
Blogger synnik said...

jeg får ikke åpnet det oppropet....

October 03, 2005 10:33 am  
Blogger MGL said...

Maskinen min får det til. Hvilken feilmelding får du? Prøv igjen. Oppropet er et php-script. Kanskje du har en gammel nettleser som ikke fikser denslags? Den må i så fall være ganske gammel, tror jeg.

October 03, 2005 12:17 pm  

Post a Comment

<< Home