*

10.12.05

Det er jo eksamenstider, og mange har lyst til å bare grave et dypt hull og kaste seg i det. Hvis man gjør det fra Bergen, kan jeg avsløre at man da havner i Sørhavet, halvveis mellom New Zealand og Sørpolen. Verdt å vite, så man kan kle seg til turen (til et hull fra Bergen foreslår jeg at man ikler seg ubåt og ullundertøy, og kanskje pels).

2 Comments:

Anonymous Stein said...

Pels er politisk ukorrekt, jeg anbefaler Gore-tex (bare ukorrekt for soialister som forakter megakonsern), eller hjemmestrikket fra biologisk villsau(veldig korrekt, men uhipt).

December 10, 2005 11:37 pm  
Anonymous Stein said...

Forøvrig vil jeg bare påpeke at Sørhavet bare kan ansees som endepunkt utifra enkelte, om jeg må si det selv, ytterst spekulative, verdensbilder.

Bysbarn som tidligere har forsøkt samme "eksamenstriks", teologistudenten N. Klim, f.eks. har slett ikke endt opp i golde farvann, men tvert i mot foretatt akademisk høyverdig deltagende observasjon i eksotiske, underjordiske land som Qvama, Nazar og Martinia (sistnevnte nasjon ville dog kreve metoder som ligger tettere opp til "Gonzo - research" i residerende bloggers tilfelle).

Jeg konstaterer derfor at en hang til å krype ned i et hull ved eksamenstider ikke er et utrykk for hverken eksapistiske eller Freudianske drifter, men heller et ubevisst ønske om å spe på sin mastergrad med et delfag i sosialantopologi.

December 11, 2005 12:04 am  

Post a Comment

<< Home