*

10.9.08

Any news on world hunger?

"Røkke valgte igår ikke å kommentere Dagbladets gjentatte henvendelser."

For noen drittaviser vi har i Norge.

4 Comments:

Blogger Gaute said...

Contexto, por favor?

September 10, 2008 2:29 pm  
Blogger mrtn said...

Jeg føler ikke at det siste utsagnet trenger kontekst, men det første gjør kanskje. Konteksten er forsiden på Dagbladet og VG, som har valgt å informere det norske folk om at Mia Gundersen har vært i seng med Røkke og gir ut en bok i dag. GISP! SJOKK!! RYDD FORSIDEN!!!

Dagbladet har et godt navn. Det er litt som et ukeblad, men det kommer hver dag.

Andre ting som skjedde i dag: uviktige ting som at Bergen Arbeiderparti hadde en undercoveragent i Frp inne i bystyret, nordsjødykkerne tapte i retten, en norsk statssekretær er innblandet i heftige forhandlinger om ny Afghanistanstrategi i FN, åh, og hey, verdens største fysikkeksperiment noensinne startet kl 9 i morges med Large Hadron Collider. Og helt ærlig så driter jeg i at DB selger aviser med kløften til Gundersen og kjendissex på forsiden. Det er simpelthen forsøpling av offentligheten som de burde holde seg for god til.

For noen år siden sluttet jeg å kjøpe Dagbladet og VG av prinsipp, og jeg har vel så å si aldri gjort det siden den gangen. Nå må jeg gå lengere. Jeg slutter herved å tenke på dem, eller å omtale dem som aviser. De er sladderblade med journalistisk vedheng.

September 10, 2008 2:43 pm  
Blogger Gaute said...

Ah. Rant accepted.

(Jeg leser kun papirutgaven av DB på jobb. I dag hadde jeg fri. Derfor kontekstkravet.)

September 10, 2008 5:50 pm  
Anonymous Gunnar said...

Vi er mange som har det sånn, dessverre.

Søk f.eks. på "Odd Eidem" i VGs arkiv på Atekst. En gang for ikke så mange tiår siden fantes det en oppegående og relevant litteraturdebatt i den avisen.

Og forfallet brer om seg. Da jeg skrudde på NRK i dag tidlig ble CERN-eksperimentet omtalt som "dommedagsmaskinen". På public service!! Jeg gremmes.

September 10, 2008 6:44 pm  

Post a Comment

<< Home