*

27.2.06

Den lille saken om høyresiden jeg la ut forleden dag er nå gjenstand for debatt borte på Depesjer.no. Jeg har lagt ut en lengre kommentar der borte der jeg driver med brønnpissing, og snakker om samhold på venstresiden.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Takk for sist. Jævla trivelig. Jeg må vel tilstå at jeg tviler på om blogg er et egnet medium til annet enn overfaldisk informasjonsspredning blant meningsfeller.

Mvh.
Tjukken

February 28, 2006 3:08 pm  
Blogger mrtn said...

Hei, tykkabollafeiten!

Det var, som du sier, særdeles hyggelig.

Sokrates trodde at bøker ville gjøre at vi ble dumme. Det fantes også folk som var vanvittig skeptiske til universitetet, når det først dukket opp.

Selv om det nok kan argumenteres at den siste gruppen hadde rett, så tror jeg ikke at bloggen kun kan brukes til infospredning. Den kan også være et verktøy til så mangt og så meget. Dette kan vi diskutere neste gang.

February 28, 2006 3:15 pm  
Blogger mrtn said...

Hvem er "du" og "han" og "familien" i disse setninger? Og hvor er du?

February 28, 2006 4:24 pm  
Blogger Sara said...

Man kan også, særlig i lys av det synnik sier sin egen og andre blogger, se på bloggen som en hypertekstuell forlengelse av ens egen identitet - en slags performativ representasjon(forlengelse) av selvet. Noen er mer åpen om det enn andre. Bloggen er definitivt også et identitetsprosjekt.

February 28, 2006 8:55 pm  
Blogger mrtn said...

Tja, men det er vel ikke kun den nye sveisen og de fine skoene, men også noe reell meningsutveksling, er det ikke? Som i denne kommentartråden her, f.eks.?

March 01, 2006 8:28 am  
Blogger Mikkel said...

På vegne af alle narcissister vil jeg gerne henlede opmærksomheden på det faktum at i andre er røvkedelige.

March 02, 2006 5:22 am  
Blogger Mikkel said...

Ha ha, ja. Du har så evigt ret i alt du siger der, altså. Jeg kan kun være enig.

Det værste ved de der helvedes narcissister som hverken du eller jeg kan fordrage, er jo nok at de er så humørløse i sin navlebeskuen.

Eller i W.C. Fields' udødelige ord: Fuck'em if they can't take a joke.

March 02, 2006 1:08 pm  

Post a Comment

<< Home