*

27.2.06

Den lille saken om høyresiden jeg la ut forleden dag er nå gjenstand for debatt borte på Depesjer.no. Jeg har lagt ut en lengre kommentar der borte der jeg driver med brønnpissing, og snakker om samhold på venstresiden.

13 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Takk for sist. Jævla trivelig. Jeg må vel tilstå at jeg tviler på om blogg er et egnet medium til annet enn overfaldisk informasjonsspredning blant meningsfeller.

Mvh.
Tjukken

February 28, 2006 3:08 pm  
Blogger MGL said...

Hei, tykkabollafeiten!

Det var, som du sier, særdeles hyggelig.

Sokrates trodde at bøker ville gjøre at vi ble dumme. Det fantes også folk som var vanvittig skeptiske til universitetet, når det først dukket opp.

Selv om det nok kan argumenteres at den siste gruppen hadde rett, så tror jeg ikke at bloggen kun kan brukes til infospredning. Den kan også være et verktøy til så mangt og så meget. Dette kan vi diskutere neste gang.

February 28, 2006 3:15 pm  
Blogger synnik said...

ja, hei:)
jeg er enig med begge, det vil si: jeg tror ikke en deliberativ meningsutveksling - der debattdelatgerene overbeviser hverandre i "riktig" retning - er mulig i bloggsfæren. jeg har ihvertfall ennå til gode å se det, folk vil bare bevise at de har rett og at kritikk er uberettiget føler jeg (ekko-ekkokammer) Men info kan det jo spre. og adspredelse. og kontakt mlm folk.
der er jo noen blogger bedre enn andre; denne er for eksempel en interessant blogg, med rare nyheter og ligendende, så her stikker jeg ofte innom. Andre blogger er vel narsisistiske for min smak, og fungerer nesten bare som hjemmeside med kommentarfelt. Og noen står heeelt i ro. eller som vaar: den er for..., grå.
hei hei

February 28, 2006 3:25 pm  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Har du også kalt ham feit? Nå ligger familien tynt an.

February 28, 2006 4:20 pm  
Blogger MGL said...

Hvem er "du" og "han" og "familien" i disse setninger? Og hvor er du?

February 28, 2006 4:24 pm  
Blogger Sara said...

Man kan også, særlig i lys av det synnik sier sin egen og andre blogger, se på bloggen som en hypertekstuell forlengelse av ens egen identitet - en slags performativ representasjon(forlengelse) av selvet. Noen er mer åpen om det enn andre. Bloggen er definitivt også et identitetsprosjekt.

February 28, 2006 8:55 pm  
Blogger synnik said...

ja det kan det jo så absolutt. men igjen, det er hårfine balanser mellom selvpresentasjon og SELVpresentasjon. jeg vet ikke, det blir som å gå ut å ta en øl med folk som bare er opptatt av at jeg skal se om de har fått ny sveis eller fine sko, og som egentlig ikke vil snakke. Men, selvpresentasjon med noe på hjertet kan jo være fint. Også - i lys av at det er et identitetsprosjekt - det er jo helt sikkert fint for de som blogger, bloggeren selv.

ps. Martin, takk for Mill & Bentham forelesning!

March 01, 2006 8:23 am  
Blogger MGL said...

Tja, men det er vel ikke kun den nye sveisen og de fine skoene, men også noe reell meningsutveksling, er det ikke? Som i denne kommentartråden her, f.eks.?

March 01, 2006 8:28 am  
Blogger synnik said...

jo nå er det det. sveisen og skoene var mer ment i henhold til narsissistene; altså de som ikke vil samtale men bare, ja... what ever... det er ikke så ofte det skapes gode kommentartråder syns jeg, selv om det ikke betyr at det ikke er mulighet for det også, og noen er jo flinkere til det enn andre. Selv får jeg avogtil en intens lyst til å bare slenge med leppa når jeg blogger, det er sikkert noe surt og bittert som bare vil ut, og det er jo ikke så konstruktivt. da burde jeg egentlig bare skaffe meg en dagbok med ark i, og nøkkel.

March 01, 2006 12:45 pm  
Blogger Mikkel said...

På vegne af alle narcissister vil jeg gerne henlede opmærksomheden på det faktum at i andre er røvkedelige.

March 02, 2006 5:22 am  
Blogger synnik said...

ja eller ditto

March 02, 2006 11:37 am  
Blogger Mikkel said...

Ha ha, ja. Du har så evigt ret i alt du siger der, altså. Jeg kan kun være enig.

Det værste ved de der helvedes narcissister som hverken du eller jeg kan fordrage, er jo nok at de er så humørløse i sin navlebeskuen.

Eller i W.C. Fields' udødelige ord: Fuck'em if they can't take a joke.

March 02, 2006 1:08 pm  
Blogger synnik said...

her er et som kanskje passer bedre:

Hvis verden går mot deg og alle deg sårer, smil kjære broder, smil gjennom tårer

(opphav, ukjent)

March 02, 2006 2:35 pm  

Post a Comment

<< Home