*

10.12.07

Litteratur på Blå - Slippefestextravagan(t)zabonanza! - Vagant, Kritiker, Gasspedal, Au Petit Garage

Noen ganger driver jeg sånn på med eposter og Underskog og Fjesbok og alt det der at jeg helt glemmer å skrive bloggposter om hva som skjer. I morgen er det altså dette fantastiske som skjer:

VAGANT! KRITIKER! GASSPEDAL! AU PETIT GARAGE! AUDIATUR! GUTTORM "WASABI" ANDREASSEN! PEPPERKAKER! STORE BOKSTAVER! UTROPSTEGN!!!

Blå, 11. desember kl 19:

Til julefest og årets siste arrangement slår Litteratur på Blå på stortrommen og inviterer til kollektiv slippefest for nye nummer av Vagant og Kritiker, samt mikroforlaget Gasspedals nye utgivelse: Sigurd Tenningens Gæa. Det vil også bli førpremiere på Simen Hagerups Michaux-gjendiktning Streker, som kommer snart på Gasspedal. Au Petit Garage og Audiatur bokhandel inviteres som gjester. Høytlesning, samtale om tidsskrifter og vill fest hele natten. Vi forsøker å booke julenissen, men lover intet.

OPPDATERING: Julenissen var litt travel for tiden, men Guttorm "WASABI" Andreassen er bedre enn julenissen. Han kommer til Litteratur på Blå og snurrer plater under sloganet "mindre reinsdyr - mer musikk!"

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,

4 Comments:

Blogger carina said...

Akk, jeg er i feil by..

December 10, 2007 9:33 pm  
Blogger mrtn said...

Aren't we all. Men kom gjerne en annen gang!

December 11, 2007 4:06 pm  
Anonymous Hansine said...

Det var utrolig kult! Håper å kunne oppleve det igjen

December 16, 2007 10:27 pm  
Blogger mrtn said...

Det er jeg glad for at du synes, Hansine! Kom gjerne igjen til våren, så skal vi prøve å være like ekstravagante da.

December 16, 2007 11:46 pm  

Post a Comment

<< Home